• page_head_bg

High Speed ​​Double End Tenoner Line karo Double Wide Chain

Katrangan singkat:

mesin iki wis dirancang adhedhasar syarat customer karo teknologi majeng, lan Applied kanggo jogan laminated, PVC jogan, veneer, untaian dirajut jogan, lan kayu-pring produksi parket.Lacquering bisa rampung ing panel pisanan, supaya proses profiling ora bakal ngrusak lumahing mau.Teknik iki utamane bakal nyukupi jinis sistem klik kanggo produksi lantai. Mesin iki duwe spesialisasi kemampuan adaptasi sing akeh, regulasi sing gampang lan cepet, lan presisi sing dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Double Wide Chain

66c1d3b0-8d62-469d-abd0-9f2524e90def

Desain kanthi rantai lebar ganda bisa nyukupi macem-macem panjaluk sistem klik varian, ukuran panel lan syarat proses, gesper sing luwih stabil.

Sepatu tekanan sing dibangun ing

429d87fe-6687-41cb-a2df-d2b0023ce413

Kanggo nambah akurasi proses klik, sepatu tekanan sing dibangun dipasang kanggo nyegah karusakan saka permukaan panel lan nggawe proses luwih tepat.

Parameter teknis

Parameter teknis: Lengthwise Crosswise
Tipe Max.Spindles   HKHS46G 8+8 HKH447G 8+8
Kacepetan Feed (m/min) 5-100 5-40
Min.jembaré workpieces (mm) 120  
Max.jembaré workpieces (mm) 400  
Min.Length saka workpieces (mm) 400 400
Max. Dawane workpieces (mm)   1600/2500
Kekandelan workpieces (mm) 3-25 3-25
Diameter pemotong (mm) 250-285 250-285
Dhuwur kerja (mm) 1100 980
ukuran (mm) 7200×3000×2000 7200×3800×1900
Bobot mesin (T) 12 12
Parameter iki bisa diganti tanpa kabar.

Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo Wide Chain, nggunakake teknologi internasional paling anyar, sawise taun nganyarke technical, karo luwih saka 600 pelanggan ing domestik lan luar negeri nggunakake sertifikasi, cocok kanggo lantai PVC, lantai laminate, kayu ngalangi multi-lapisan lantai, lantai pring , Lantai SPC, papan kalsium silikat, piring SMC lan jinis pangolahan slotting piring liyane.Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo Wide Chain bisa supaya plank nindakake Paint pisanan, banjur nindakake karya slotting lan ora ngrusak lumahing lantai, bisa gawe marem utamané produksi Processing lantai kabeh jinis gesper, duwe adaptability sudhut, nyetel ringkes lan cepet, stabilitas apik, kauntungan saka Processing tliti luwih.

Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo Wide Chain, punika baris mesin upgrade konfigurasi Hawk Machinery slotting line.Sisih mburi dawa lan mburi sisih cendhak saka baris slotting dilengkapi 4 hatches lan total 8 posisi apa.Kacepetan produksi luwih cepet lan nyandhang alat kurang relatif kanggo wektu.sisih dawa saka bin dipakani bisa lengkap, supaya piring maneh dipakani bisa luwih stabil.Rantai transmisi nganggo desain rantai lebar ganda, lan rel pandhuan minangka rel pandhuan integral kanggo nyukupi ukuran pangolahan lan spesifikasi macem-macem piring, lan kanggo njamin stabilitas produksi lan akurasi pangolahan.Kanggo nambah akurasi pangolahan, selaras karo posisi pemotong panggilingan nggunakake piranti piring tekanan pneumatik sing dibangun, imbuhan kasebut gampang lan cepet, lan ora bakal ngrusak permukaan lantai, supaya papan kasebut dipasang. luwih mulus.

Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo Wide Chain karo rega competitive lan kualitas dhuwur, efficiency dhuwur, stabilitas apik.Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo Wide Chain minangka pilihan sing paling apik kanggo ngolah lantai PVC, lantai laminate, lantai multi-lapisan kayu padhet, lantai pring, lantai SPC, papan kalsium silikat, papan insulasi lan papan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • 2 Door High Speed Floor Trimming  Slotting Line

      2 Lawang High Speed ​​Floor Trimming Slotting Line

      Parameter Teknis Lengthwise Crosswise Type HKH326G HKH323G Max.Spindles 4+4 4+4 Feeding Speed ​​(m/min) 5-100 5-40 Min.width of workpiece (mm) 130/110 -- Max.width of workpieces (mm) 600 -- Min. Dawane benda kerja (mm) 450 400 Maks. Dawane benda kerja (mm) -- 1600/2500 Ketebalan benda kerja (mm) 1.5-8 1.5-8 Diameter pemotong (mm) Φ250-285 Φ250-285 Φ250-250 Dhuwur kerja (mm) 1100 980 D...

    • Double End Tenoner Line with Double L Chain for Herringbone floor

      Garis Tenoner Pungkasan Ganda kanthi Rantai L Ganda kanggo...

      Parameter teknis Model Potret HKL226 Horizontal HKL227 Jumlah maksimum sumbu sing bisa dimuat 6+6 6+6 Laju umpan (m/min) 60 30 Jembar benda kerja minimal (mm) 70 -- Jembar benda kerja maksimal (mm) 400 -- Minimal dawa benda kerja (mm) 400 400 Dawa benda kerja maksimal (mm) -- 1600/2500 Ketebalan lantai (mm) 8-25 8-25 Diameter Alat (mm) φ250-285 φ250-285 Dhuwur kerja (mm) 1...

    • 3 Door High Speed Floor Slotting Machine

      3 Lawang High Speed ​​Floor Slotting Machine

      Parameter Teknis Lengthwise Crosswise Working Position 6+6 6+6 Speed(m/min) 30-120 15-60 Min.Width(mm) 90 -- Max.Width (mm) 400 -- Min.Length (mm) 400 400 Panjang Maks. (mm) -- 1600/2500 Ketebalan (mm) 4-25 4-25 Diameter Pemotong (mm) φ250-285 φ250-285 Kerja H (mm) 1100 980 Ukuran Mesin 02*000 *3800*1900 Bobot Mesin (kg) 9500 9500 ...

    • 4-door double-ended milling groove

      4-lawang pindho alur panggilingan

      Peralatan iki nduweni awak dawa, desain kacepetan dhuwur, lan kompartemen sing kapisah.Bisa dilengkapi peralatan khusus kayata lukisan online lan transfer termal miturut syarat pelanggan.Iku luwih stabil kanggo pangolahan lantai super dawa lan nambah akurasi mesin.Parameter teknis Model Potret HKS336 Lanskap HKH347 Jumlah maksimum sumbu sing bisa dimuat...

    • 4 door High Speed Floor Slotting Machine

      4 lawang High Speed ​​Floor Slotting Machine

      Parameter Teknis Lengthwise Crosswise Posisi Kerja HKHS46G 8+8 HKH447G 8+8 Kacepetan (m/min) 5-100 5-40 Min. Jembar (mm) 120 Max. Jembar (mm) 400 Min.Length (mm) 400 400 Maks. Dawane (mm) 1600/2500 Ketebalan (mm) 3-25 3-25 Cutter Dia.(mm) 250-285 250-285 Kerja H (mm) 1100 980 Ukuran (mm) 7200×3000×2000 7200×3800×1900 Bobot (T) 12 12 ...

    • Double End Tenoner Line with Double Narrow Chain  for Narrow Plank

      Garis Tenoner Pungkasan Ganda kanthi Chai Sempit Ganda...

      Parameter teknis Potret Model HKH332 Lanskap HKH333 Jumlah maksimum sumbu sing bisa dimuat 6+6 6+6 Laju umpan (m/min) 120 60 Jembar benda kerja minimal (mm) 80 -- Jembar benda kerja maksimal (mm) 400 -- Minimal dawa benda kerja (mm) 400 400 Dawa benda kerja maksimal (mm) -- 1600/2500 Ketebalan lantai (mm) 8-25 8-25 Diameter Alat (mm) φ250-285 φ250-285 Dhuwur kerja (mm) 11...