• page_head_bg

Semi Auto Cutting Line

Semi Auto Cutting Line-1

Pambuka Brief

Garis iki cocok kanggo operasi pamisah lan nyelarasake papan gedhe.Sambungan nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, linuwih dhuwur lan ekonomi apik, kang digunakake digunakake ing macem-macem piring.

Parameter teknis

Total Daya 40KW
Total kapasitas koleksi bledug 15000m3 / jam
Kacepetan Udara 32m/s
kekandelan 3-25 mm
Speen (Pcs / Min) 8