• page_head_bg

Hawk Machinery Multi Rip Saw

Katrangan singkat:

Hawk Machinery Multi Rip Saw utamane digunakake kanggo nglereni kabeh piring dadi pirang-pirang potongan substrat miturut spesifikasi, kayata lantai komposit, lantai kayu padat, lantai bakelite, lantai SPC lan papan liyane.Iku mesin penting kanggo produksi lantai.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Daya motor utama: 18,5KW
Feed motor: 1.5KW
Kacepetan maksimum: 3200 (r/min)
Spesifikasi Saw Blade: 300mmX3.2mmX2.2mmX (80-100)mm
Kacepetan saw: Bisa diatur 15~35 (m/min)
Lembar straightness: <0.2mm/m
Saw blade diameteripun: Ф80~Ф100mm
Ketebalan sawing: 3-25 mm
ukuran: Dawane 2.2X Jembar 1.9X Dhuwur 1.2 (m)
Bobot: 2.6 (T)
 

Mesin kasebut kasusun saka awak sing ditutup kanthi lengkap lan platform pakan lan discharging.Agul-agul saw langsung dipasang ing poros utama motor, mekanisme pakan didorong dening motor kacepetan variabel sing bisa diatur, lan roller drive feed bisa diatur bebarengan, kabeh mesin nduweni struktur kompak lan desain canggih.

Fitur utama:

1, teknologi canggih, nggunakake desain piranti lunak TIGA DIMENSI, pusat pangolahan gantry gedhe, ing tingkat anjog domestik;

2, presisi dhuwur, saw jahitan straightness apik, bisa nyukupi syarat lantai kayu imitasi, kanggo lantai laminate umum lan lantai SPC sawing bisa entuk straightness apik, efek nyimpen materi;

3, pangayoman lingkungan, kabeh mesin wis rampung ditutup, bledug diprodhuksi langsung kosong liwat sistem discharge bledug, lingkungan apa resik.

Parameter teknis:

1. Ukuran lantai:

- jembaré maksimum: 1300 mm.

- kekandelan: 6-20 mm.

2. Katrangan peralatan dhasar:

- dhuwur presisi krom dilapisi spindle kanthi diameter kumparan 80 mm lan ikatan ganda; Dhiameter kumparan yaiku 100 mm nalika lengen poros hidrolik digunakake.

- motor spindle 18,5 kw.

- roller penet ndhuwur iku roller karet, lan roller ngisor iku roller baja kromium hard.

- piranti mbusak bledug lumahing internal.

- saw agul-agul nglereni, anti - ngantem lan tightening piranti.

- piranti vacuuming tengah.

3. Kacepetan lini produksi:

-25 -35 m/min.

High Performance Automatic Cutting line

Pambuka Brief

Hawk High Performance Auto Cutting Line digabungake karo HKJ900 Multi Rip Saw, Vacuum Steering Machine lan HKC6 Cross Cut saw.The Hawk High Performance Auto Cutting Line cocok kanggo dhuwur-kacepetan, slicing akurat lan aligning saka piring gedhe, lan luwih cocok kanggo bahan kurang kekandelan kaya dryback lantai SPC lan lantai LVT tinimbang mesin pukulan.Ing agul-agul saw inovatif saka HKJ900 obah metu lan piranti nyetel sawijining nyadari panggantos cepet saka saw agul-agul lan konversi cepet saka specification lantai.Mode sambungan produksi otomatis bisa nyadari kacepetan nglereni 40 meter saben menit lan nyuda biaya produksi
Garis Pemotongan Otomatis Kinerja Tinggi Hawk:
1. Efisiensi dhuwur, kacepetan 15-18 pcs / min.
2. Presisi dhuwur, straightness saka panel kontrol ing 0.05-0.10mm/m.
3. Struktur kapisah kanggo saw agul-agul lan motor, supaya bisa cepet lan gampang ngalih macem-macem specifications produk.
4.Setelan layar tutul, motor servo ngontrol gerakan blade saw, operasi gampang, presisi dhuwur.
5.Cutting jamur ora perlu, bisa ngirit biaya lan wektu penyelesaian.
6.Cut produk kang doyo penet ora bisa proses (Kalebu produk tartamtu disebabake kekandelan, dawa lan atose).
7. Proses batch, kurang wilayah pendhudhukan.
8. Mujudake otomatisasi produk sing terus-terusan, nyuda jumlah tenaga kerja.

Parameter teknis

  HKJ900 HKC6
Daya motor spindle 5,5kw 4,0kw
Daya motor saw blade 8 * 5,0 kw 3 * 5,0 kw
Saw blade kacepetan motor 2500 - 5200rpm (Konversi frekuensi) 2500 - 5200rpm (Konversi frekuensi)
Mode pangaturan jarak blade saw Pangaturan digital layar tutul Pangaturan digital layar tutul
Akurasi pangaturan jarak blade saw ± 0,015 mm ± 0,015 mm
Saw blade diameteripun 300 - 320 mm 300 - 320 mm
Diameter bolongan ing bilah gergaji 140 mm 140 mm
Ketebalan saw blade 1,8 - 3 mm 1,8 - 3 mm
Nyetel sawetara angkat blade saw -10 - 70mm (Ambil bidang kerja minangka referensi) --
Mode pangaturan angkat blade saw Pangaturan digital layar tutul --
Kacepetan piring sawing 5 - 40m/min (Konversi frekuensi) 5 - 40m/min (Konversi frekuensi)
Ketebalan piring sawing 2 - 20 mm 2 - 20 mm
Jembar maksimum piring saw 1350 mm 600 mm
Kisaran dawa piring Saw 500 - 2400 mm 2400 mm
Bobot reged saka peralatan ≈5.5T ≈3.5T

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Hawk Machinery Three Rip Saw

      Hawk Machinery Three Rip Saw

      Parameter teknis Daya motor: 3* 4KW Motor Feed: 1.5KW Kacepetan maksimal: 2980(r/min) Spesifikasi mata gergaji: 300mmX3.2mmX2.2mmX40mm Kacepetan gergaji: Adjustable 15~35(m/min) Ketebalan gergaji: 3-25mm Dimensi : 1160mm * 2960mm * 1140mm Bobot: 2.1 (T) Hawk Machinery Three Rip Saw kasusun saka awak kanthi terlampir lan platform dipakani lan discharging....