• page_head_bg

Double End Tenoner Line karo Double L Chain kanggo lantai Herringbone

Katrangan singkat:

Seri peralatan iki cukup desain lan utamane digunakake ing produksi jubin multi-lapisan, jubin pring lan jubin komposit kayu-kayu.Sampeyan bisa nglukis dhisik banjur mbukak alur tanpa ngrusak lumahing lantai.Nduwe karakteristik jembar pangolahan gedhe, pangaturan sing gampang lan trep, presisi dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Parameter teknis

Model Potret HKL226 Horizontal HKL227
Jumlah maksimum sumbu sing bisa dimuat 6+6 6+6
Tingkat feed (m/min) 60 30
Jembar kerja minimal (mm) 70 --
Jembar kerja maksimal (mm) 400 --
Panjang benda kerja minimal (mm) 400 400
Dawane benda kerja maksimal (mm) -- 1600/2500
Ketebalan lantai (mm) 8-25 8-25
Diameter alat (mm) φ250-285 φ250-285
Dhuwur kerja (mm) 1100 980
Ukuran (mm) 5200*3000*2000 5200*3800*1900
Bobot mesin (mm) 7 7

Seri peralatan iki cukup desain lan utamane digunakake ing produksi jubin multi-lapisan, jubin pring lan jubin komposit kayu-kayu.Sampeyan bisa nglukis dhisik banjur mbukak alur tanpa ngrusak lumahing lantai.Nduwe karakteristik jembar pangolahan gedhe, prasaja

Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo pindho L wangun Chain, nggunakake teknologi internasional paling anyar, sawise taun nganyarke technical, karo luwih saka 300 pelanggan ing domestik lan luar negeri nggunakake sertifikasi, cocok kanggo lantai PVC panah, lantai laminate, kayu ngalangi multi-lapisan lantai , lantai pring, lantai SPC lan jinis Processing slotting piring liyane.Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo pindho L wangun Chain bisa supaya plank apa Paint pisanan, banjur nindakake karya slotting lan ora ngrusak lumahing lantai, bisa gawe marem utamané produksi Processing lantai kabeh limo jinis panah, wis adaptability sudhut, nyetel ringkes lan cepet, stabilitas apik, kauntungan saka Processing tliti luwih.

Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo pindho L wangun Chain, punika mesin utamané kanggo lantai parket Herringbone ing seri saka Hawk Machinery line slotting kacepetan dhuwur.Sisih mburi dawa lan mburi sisih cendhak saka baris slotting dilengkapi 3 hatches lan total 6 posisi apa.Sisih dawa saka bin dipakani bisa lengkap, supaya piring maneh dipakani bisa luwih stabil.Rantai transmisi nganggo desain chain L dobel, lan rel pandhuan minangka rel pandhuan integral kanggo nyukupi ukuran pangolahan lan spesifikasi macem-macem piring, lan kanggo njamin stabilitas produksi lan akurasi pangolahan.Kanggo nambah akurasi pangolahan, selaras karo posisi pemotong panggilingan nggunakake piranti piring tekanan pneumatik sing dibangun, imbuhan kasebut gampang lan cepet, lan ora bakal ngrusak permukaan lantai, supaya papan kasebut dipasang. luwih mulus.

Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo pindho L wangun Chain karo rega competitive lan kualitas dhuwur, efficiency dhuwur, stabilitas apik.Hawk Machinery High Speed ​​DET Line karo pindho L wangun Chain minangka pilihan sing paling apik kanggo ngolah lantai PVC sing sempit lan Herringbone, lantai laminate, lantai multi-lapisan kayu padhet, lantai pring, lantai SPC, lan jinis papan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • High Speed Double End Tenoner Line with Double Wide Chain

      Garis Tenoner Pungkasan Ganda Kacepetan Dhuwur kanthi ...

      Rantai Wide Dobel Desain kanthi rantai lebar dobel bisa nyukupi macem-macem panjaluk sistem klik varian, ukuran panel lan syarat proses, gesper sing luwih stabil.Sepatu tekanan sing dibangun Kanggo nambah akurasi proses klik. Tekanan sing dibangun ing ...

    • 3 Door High Speed Floor Slotting Machine

      3 Lawang High Speed ​​Floor Slotting Machine

      Parameter Teknis Lengthwise Crosswise Working Position 6+6 6+6 Speed(m/min) 30-120 15-60 Min.Width(mm) 90 -- Max.Width (mm) 400 -- Min.Length (mm) 400 400 Panjang Maks. (mm) -- 1600/2500 Ketebalan (mm) 4-25 4-25 Diameter Pemotong (mm) φ250-285 φ250-285 Kerja H (mm) 1100 980 Ukuran Mesin 02*000 *3800*1900 Bobot Mesin (kg) 9500 9500 ...

    • 4-door double-ended milling groove

      4-lawang pindho alur panggilingan

      Peralatan iki nduweni awak dawa, desain kacepetan dhuwur, lan kompartemen sing kapisah.Bisa dilengkapi peralatan khusus kayata lukisan online lan transfer termal miturut syarat pelanggan.Iku luwih stabil kanggo pangolahan lantai super dawa lan nambah akurasi mesin.Parameter teknis Model Potret HKS336 Lanskap HKH347 Jumlah maksimum sumbu sing bisa dimuat...

    • Double End Tenoner Line with Double Narrow Chain  for Narrow Plank

      Garis Tenoner Pungkasan Ganda kanthi Chai Sempit Ganda...

      Parameter teknis Potret Model HKH332 Lanskap HKH333 Jumlah maksimum sumbu sing bisa dimuat 6+6 6+6 Laju umpan (m/min) 120 60 Jembar benda kerja minimal (mm) 80 -- Jembar benda kerja maksimal (mm) 400 -- Minimal dawa benda kerja (mm) 400 400 Dawa benda kerja maksimal (mm) -- 1600/2500 Ketebalan lantai (mm) 8-25 8-25 Diameter Alat (mm) φ250-285 φ250-285 Dhuwur kerja (mm) 11...

    • 4 door High Speed Floor Slotting Machine

      4 lawang High Speed ​​Floor Slotting Machine

      Parameter Teknis Lengthwise Crosswise Posisi Kerja HKHS46G 8+8 HKH447G 8+8 Kacepetan (m/min) 5-100 5-40 Min. Jembar (mm) 120 Max. Jembar (mm) 400 Min.Length (mm) 400 400 Maks. Dawane (mm) 1600/2500 Ketebalan (mm) 3-25 3-25 Cutter Dia.(mm) 250-285 250-285 Kerja H (mm) 1100 980 Ukuran (mm) 7200×3000×2000 7200×3800×1900 Bobot (T) 12 12 ...

    • 2 Door High Speed Floor Trimming  Slotting Line

      2 Lawang High Speed ​​Floor Trimming Slotting Line

      Parameter Teknis Lengthwise Crosswise Type HKH326G HKH323G Max.Spindles 4+4 4+4 Feeding Speed ​​(m/min) 5-100 5-40 Min.width of workpiece (mm) 130/110 -- Max.width of workpieces (mm) 600 -- Min. Dawane benda kerja (mm) 450 400 Maks. Dawane benda kerja (mm) -- 1600/2500 Ketebalan benda kerja (mm) 1.5-8 1.5-8 Diameter pemotong (mm) Φ250-285 Φ250-285 Φ250-250 Dhuwur kerja (mm) 1100 980 D...